VÄSTRA ÅSEN ÅMÅL

Området Västra Åsen har tre tomter/kvarter som lämpar sig väl för byggnation av flerfamiljshus i ett bostadsplan, samtliga områden är inom detaljplan och endast godkända för att uppföra flerfamiljshus i ett plan.  De tre kvarteren heter i detaljplanen Gåsen 7, Kycklingen samt Hästen och är mycket olika till form och storlek. På Rågvägen 15 strax intill Europaväg 45 planeras kvarteret Gåsen 7 att uppföras under 2019, som en av eventuellt tre etapper nyproduktion av hyresrätter i Åmål.

Moderna kvalitetskök från Epoq.

Samtliga lägenheter är försedda med ljusa, moderna och kök från Epoq som på ett naturligt och tilltalande sätt integreras med det intilliggande vardagsrummet. Köken är utrustade med rostfria vitvaror i form av integrerad ugn, mikrovågsugn, spishäll samt kyl och frys. Golven bestå av beständigt och iögonfallande parkett som förenas med vardagsrummet och skapar ett luftigt och enhetligt intryck.

Öppna ytor med hög standard.

Förutom det fantastiska naturnära lägen håller samtliga lägenheter en hög standard där rum är försedda med golvvärme där du som hyresgäst som kan justera rum för rum utifrån eget önskemål. Badrummen är beklädda med praktisk och tilltalande våtrumsmattor och resterande rum är försedda med beständiga parkettgolv och tapetserade väggar. Den öppna planlösningen får det ljusa köket att smälta ihop med vardagsrummet och i kombination med fönstren och altandörren till uteplatsen får det rummet att se rymligt och modernt ut. Förutom den moderna interiören kan du avnjuta en härlig kopp kaffe på din alldeles egna uteplats.

Tre nya naturnära områden!

Västra och Östra Åsen är de stadsdelar i Åmål som det byggs och utvecklats mest den sista tiden. Området har en detaljplan som tillämpar såväl byggnation av villor, småhus som flerbostadshus. Området ligger strax väster om Europaväg 45, dolt med en ljudvall som sträcker sig och skärmar av hela området längst vägen som man snabbt tar sig ut på för att pendla eller ta någon av busshållplatserna för vidare kollektivtrafik. En gångbro över Europaväg 45 ligger i anslutning till kvarteret Gåsen 7 och på ca 20 min promenerar man de 1,5 km in till stadens centrum. Vid Västra Åsen har det på senare tid byggts nya villor, en snabbmatskedja, lastbilsverkstad och etablering av en större matkedja ligger i planerna. 1 januari 2018 ändrade Åmåls kommun för taxan vid kollektivtrafiken inom stadsbussarna och införde kostnadsfria resor för pensionärer. Området har en fin närhet till naturen samtidigt som det inte är långt till skola, dagis, ishall samt motionsspår. Området Västra Åsen har tre tomter/kvarter som lämpar sig väl för byggnation av flerfamiljshus i ett bostadsplan, samtliga områden är inom detaljplan och endast godkända för att uppföra flerfamiljshus i ett plan. De tre kvarteren heter i detaljplanen Gåsen7, Kycklingen samt Hästen och är mycket olika till form och storlek.

Observera att avvikelser kan förekomma då bilderna enbart syftar till att ge en förhandsvisning av nybyggnationen!

Fastigheten

Fastigheten är 10 x 21 m och motsvarar 195 kvm boyta. Varje hus består av 2 st 2-rumslägenheter om 60,2 kvm samt 1st 3-rumslägenhet om 75 kvm. Samtliga lägenheter har egen uteplats i soligt läge. I lägenheterna håller vi en hög standard med parkettgolv i samtliga rum förutom våtrum och golvvärme som hyresgästen kan justera rum för rum. Likaså i epok köket finns det integrerad ugn, mikro samt induktionshäll och diskmaskin. Den öppna planlösningen får det ljusa köket att smälta ihop med vardagsrummet och i kombination med fönstren och altandörren till uteplatsen får det rummet att se rymligt och modernt ut. Badrummen har i varje lägenhet egen tvättmaskin kombinerad med torktumlaren för att öka rymligheten och få så kvadratsmarta lägenheter som möjligt. Trerums lägenheter har förutom två rymliga sovrum en klädkammare direkt i anslutning till entrén medans tvåorna har tre garderober som förvaring vid entrén. Fastigheten har jordvärmepump samt ftx returventilation och energiåtgången är beräknad till endast 44,3kWh/km per år.

FAKTA 2 RoK

 • ANTAL: 2 st/fastighet

 • STORLEK: 60,2 kvm

 • HYRA: 6775 kr/mån

 • VÄRME: Ingår

 • HUSHÅLLSEL: Ingår

 • UTEPLATS: Ja

 • FÖRRÅD: Ja

 • FIBER: Finns att tillgå

FAKTA 3 RoK

 • ANTAL: 1 st/fastighet

 • STORLEK: 75,3 kvm

 • HYRA: 8440 kr/mån

 • VÄRME: Ingår

 • HUSHÅLLSEL: Ingår

 • UTEPLATS: Ja

 • FÖRRÅD: Ja

 • FIBER: Finns att tillgå

Kvarteret Gåsen 7

Gåsen 7 är den första etappen som ska byggas och beräknas stå klar för inflyttning 2019. Detta är den minsta tomten av samtliga områden vilken motsvarar 2450 kvm. Den är avstyckad och har fått adress Rågvägen 15.

Kvarteret Hästen

Hästen är det största kvarteret och ligger ca 500m söderut från gåsen 7 mot rondellen vid riksväg 45. Området planeras nu för hyresrätter i liknande utförande som gåsen 7. Vid tillräckligt intresse beräknas bygget vara klart år 2020.

Kvarteret Kycklingen

Kycklingen är det mellersta området och ligger strax norr om Gåsen 7. Här har vi planer på att bygga ett område med seniorlägenheter +55.Om tillräckligt med intresseanmälningar inkommer beräknas bygget stå klart år 2020.

ANMÄL INTRESSE
ANMÄL INTRESSE
ANMÄL INTRESSE